sixteen − 4 =

A password will be e-mailed to you.

Muncitorii Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement au montat limitatoare de viteză pe strada Săvenilor, ieşirea spre Răchiţi. Măsura a fost decisă în Comisia de sistematizare a circulaţiei, după ce un botoşănean care are casa în zonă a fost nevoit să-şi repare gardul de câteva ori din cauza şoferilor care pierdeau controlul volanului şi intrau cu maşina în gard.

„Pe această stradă cu sens unic a fost o succesiune de accidente. Este un cetățean care are casa în curbă și care în ultimii ani a avut patru, cinci, șase accidente pe care numai eu le știu. I-au rupt gardul și chiar au intrat în curte. Am pus în față niște parapeți cum se pun pe autostradă și în ăia au intrat de i-au îndoit. Am pus aceste cocoașe pentru a mai tempera viteza. În special se întâmplă în sezonul ploios, sau iarna când unii şoferi nu adaptează viteza la condițiile de mers, derapează și intră în curtea omului”, a declarat Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA.

Nemulţumit de problemele cu care s-a tot confruntat în ultima perioadă, botoşăneanul s-a adresat primăriei. Soluţia a fost montarea limitatoarelor de viteză.

Şi botoşănenii care locuiesc în zona Petru Rareş au solicitat să fie montate limitatoare pe sensul de mers spre benzinăria din zonă. Aceştia se plâng de zgomotul produs în special de maşinile de mare tonaj care circulă cu viteză.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...