20 − seven =

A password will be e-mailed to you.

Săptămâna a debutat în forţă cu o acţiune de debranşare de la reţeaua de apă a locuinţelor unor familii din Centrul Vechi ce au datorii mari la Nova Apaserv. Însoţită de un echipaj de jandarmi, echipa de la Nova Apaserv a ajuns în Piaţa 1 Decembrie. Aici o familie are 64 de facturi neplătite, în sumă totală de 5379 de lei. La scurt timp după ce s-a trecut la săparea gropii pentru a se ajunge la conductă, s-a aflat că la respectiva conductă mai sunt branşate încă două locuinţe, astfel că s-a decis să se intervină doar la instalaţia din locuinţa familiei care are datorii.

Echipa Nova Apaserv a ajuns apoi la un imobil din spatele Hotelului Rareş. Aici familia vizată de debranşare nu a acceptat ca muncitorii să intre în locuinţă, explicaţia fiind aceea că proprietara a discutat cu directorul Nova Apaserv şi a făcut o eşalonare la plată.

Mai mulţi botoşăneni care locuiesc în zonă s-au adunat pentru a urmări cum decurge operaţiunea. Oamenii s-au plâns că nu îşi găsesc loc de muncă şi că sunt discriminaţi pentru că sunt romi. „Dacă ne taie socialul (ajutorul social – n.r.) şi apa, mergem şi ne spălăm în fântânile din Centrul Vechi”, a spus o femeie.

bty

bty

bty

bty

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...