spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTBest Studio a câștigat 3 premii importante din industria de videochat în...

Best Studio a câștigat 3 premii importante din industria de videochat în cadrul Ynot Awards 2018 (P)

Cele mai bune modele din videochatul românesc au fost protagonistele unui moment important pe scena de la Ynot Awards 2018, eveniment desfășurat pentru a opta oară în Praga. Modelele au fost premiate pentru realizările lor, poziționându-se cu mulți pași în fața concurenței de calibru internațional.

Nu mai puțin de trei premii au reușit să monopolizeze modelele Best, acestea fiind Best Cam Studio, Best Live Cam Model – Studio (câștigat de Oana Kamara) și Best Cam Industry Ambassador, dedicat Mariei, C.O.O. Best Studio Romania și liderul succeselor cunoscute de echipa modelelor.

Ynot Awards este recunoscut în cercul liderilor industriei drept un moment așteptat de cele mai importante studiouri pentru a le fi recunoscute meritele. Multe au fost, puține au rămas, însă, în cursa pentru cele mai râvnite premii ale ediției, iar Best Studio Romania a câștigat, ca de fiecare dată, trofee importante. Nu doar modelele, ci și Maria Best și-au însușit titluri de top, de recunoaștere a performanței lor.

Istoria premiilor se repetă pentru Best Studio Romania

Tinerele care doresc să facă performanță în videochat profită de faptul că Best Studios face angajari, preluând din această colaborare un grad deosebit de notorietate. Deși iubesc să fie originale, lucru care le atribuie succesul în acest job, modelele Best se pregătesc an de an pentru celebrarea reușitelor care se repetă în cadrul festivalurilor de profil.

Pentru Oana Camara, Ynot Awards 2018 este,”o clipă de glorie, genul de moment în care realizezi că jobul tău îți oferă recunoaștere și notorietate”. Bruneta a câștigat premiul Best Live Cam Model – Studio, fiind selectată dintr-un număr impresionant de modele.

Praga a fost gazda celui mai așteptat eveniment din industrie

Modelele Best s-au bucurat de momente exclusiviste în Praga. Împreună cu managerul Best Studios care le îndeamnă spre independență financiară, modelele au sărbătorit înainte de marele eveniment, luând masa la un restaurant de lux. Răsfățul tinerelor face obiectul meritelor lor, cărora li se datorează poziția de top a studioului în prezent, iar premisele sugerează că succesul va triumfa și cu ocazia celorlalte ediții ale Ynot Awards.

Pline de încredere și mândre de reușitele obținute, modelele Best Studio Romania au strălucit la propriu în cadrul Ynot Awards 2018. Din tinerele fără experiență care au fost acceptate la Best Studios în vederea formării unei cariere de succes, acestea s-au transformat în profesioniste capabile să își depășească limitele.

Din nou în Praga, din nou pe scena Ynot Awards 2018! Best Studios a revenit acolo unde se simte cel mai bine, pe podiumul unde modelele sale sunt premiate pentru meritele și performanțele înregistrate într-un an bogat în succese. Studioul a reușit să obțină nu mai puțin de trei premii importante în cadrul fastuosului eveniment, premii dorite de cele mai cunoscute studiouri de videochat din lume.

Deja ai votat!

1 COMENTARIU

Botoșani
cer acoperit de nori
11.7 ° C
11.7 °
11.5 °
85 %
1.3kmh
100 %
joi
11 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...