spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTRich Girls Studios sărbătorește 15 ani de colaborare cu Streamate și Jasmin...

Rich Girls Studios sărbătorește 15 ani de colaborare cu Streamate și Jasmin (P)

Este unul dintre cele mai bine cotate studiouri de videochat la nivel mondial, dar și partenerul preferat al celor mai mari site-uri de videochat. Rich Girls Studios s-a bucurat de o perioadă de succes, câștigând cele mai râvnite premii în cadrul Ynot Awards 2018, dar și aprecierea celor de la Streamate și Live Jasmin, site-urile de videochat alaturi de care colaborează de peste 15 ani. Rich a marcat momentul întâlnirii oficiale prin acordarea a două premii inscripționate cu mulțumiri la adresa acestora.

Singurul studio de videochat din România care a reușit această performanță

Într-o piață atât de activă ca cea de videochat, este dificil să inițiezi parteneriate de un asemenea calibru. A colabora cu cele mai mari site-uri de videochat din lume presupune profesionalism, dedicare și a garanta prin propria imagine pentru succesul unui asemenea parteneriat. Rich Girls a reușit toate acestea, astfel că, în prezent, echipa Rich participă la training-urile intense organizate de Live Jasmin și Streamate în cele mai exclusiviste locații.

Atitudinea deschisă în fața oportunităților l-au clasat în atenția coloșilor mondiali

Rich Girls Studios a știut să își valorifice potențialul prin inițierea de parteneriate cu cele mai mari și importante site-uri de videochat din lume, care dețin pozițiile de top. Astfel, Rich este, la ora actuală, studioul de videochat care se poate lăuda cu cele mai multe premii obținute de-a lungul timpului, dar și cu o suită de avantaje obținute de la Streamate și Jasmin.

Doar în cursul acestui an, o parte din echipa Rich a fost invitată să participe la un training intensiv desfășurat la branch – ul Live Jasmin din Budapesta, iar experiența a fost unică. Trainerii au fost informați cu privire la cele mai noi modalități de promovare în online, însă au beneficiat și de lecții de comunicare, facilitățile de care profită în alte state modelele de elită din industria de videochat.

Ce a determinat continuarea unui parteneriat longeviv cu Rich Girls Studios?

În mod evident, această întrebare s-a aflat pe buzele multor competitori. Surse din interiorul Rich Girls Studios susțin că liderii celor două site-uri de videochat, Streamate și Live Jasmin, au acceptat un parteneriat cu studioul de videochat datorită viziunii și premiselor de business pe care acesta le avea la acel moment și care s-au păstrat intacte până în prezent. „We like to work with Rich Girls studio, because they identify themselves with the style Jasmin represents. It is obvious for us, that they put a lot of effort into making their models successful” a susținut CEO & Co-founder Jasmin.

Directorul Operational Streamate în zona de Europa a încheiat întâlnirea cu un toast și mulțumiri la adresa Rich Girls Studios: „From the name of the studio some would associate to the notable finances only. However the models working here are RICH in their personalities and their beauty too. We at Streamate are very glad to have Rich Girls Studio as our long-time and trusted partners!”.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
8 ° C
11.6 °
7.8 °
91 %
0.6kmh
14 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...