five + 20 =

A password will be e-mailed to you.

Învăţătoarea Dorina Buzdugan, un dascăl de mare valoare, care ani la rând a predat la Liceul de Artă „Ştefan Luchian”, a plecat la ceruri. „A plecat din viaţă un Dascăl! Doamna Buzdugan Dorina s-a stins arzând ca să aprindă în sufletul altora o scânteie a dragostei pentru Învăţătură. Datoria noastră este să păstrăm flacăra aprinsă mai departe. Pentru toate amintirile frumoase pe care le-a lăsat de-a lungul unei cariere didactice deosebite, pentru sfaturile pe care le-a dăruit, pentru că şi-a aplecat sufletul şi privirile asupra atâtor generaţii, pentru că a oferit câte un zâmbet fiecărei reuşite a elevilor sau a colegilor, pentru că a lăsat să-i cadă câte o lacrimă lângă fiecare eşec sau durere a tuturor, şi, în primul rând, pentru că şi-a zidit trudnic sufletul la temelia Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, îi vom păstra pioasă amintire. Dumnezeu să vă odihnească în pace, Doamnă Învățătoare!”, este mesajul transmis de colectivul didactic de la Liceul de Artă.

Vestea plecării din această lume a învăţătoarei Dorina Buzdugan a produs mare întristare în rândul celor care au cunoscut-o şi apreciat-o. „A plecat Dorina Buzdugan la ceruri! Ce învăţătoare deosebită! Drum lin printre stele, draga noastră colegă! Ne rămân amintirile şi cântecele pentru copii pe care le-ai compus cu atâta drag! Dureros moment! Dumnezeu s-o ierte!”, a scris pe o reţea de socializare Florentina Dănilă, profesor la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”.

„Învățământul botoșănean mai pierde azi un dascăl de mare valoare! Elevii și cadrele didactice de la Liceul de Artă vor păstra mereu amintirea sufletului dumneavoastră frumos, doamna învățătoare Buzdugan Dorina! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!” este mesajul transmis de profesorul Beatrice Păpădie, directorul Liceului de Artă.

Anul trecut, în decembrie, în cadrul Galei „Angelica Gherman”, învățătoarea Dorina Buzdugan a primit ”Diploma de excelență pentru întreaga activitate”. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...