15 − ten =

A password will be e-mailed to you.

O familei din județul Botoșani a avut parte de un destin tragic, tatăl murind în urma unui accident rutier, iar fiul său a murit înecat. Este povestea extrem de tristă a familiei biciclistului mort din Ungureni, o familie respectată în comunitate.
Capul familiei a murit, în spital la Iaşi, după ce săptămâna trecută a fost victima unui accident rutier grav. Bărbatul circula pe drumul județean care face legătura cu Plopenii Mari, iar la intersecția cu drumul Botoșani- Săveni nu a oprit și a intrat direct în fața unui autoturism Dacia Logan. După impactul violent, acesta a căzut cu capul pe asfalt, fiind ulterior transportat la Spitalul Județean Botoșani, iar apoi la Clinica de Neurochirurgie din Iași, unde a fost internat în stare critică şi a murit la câteva zile.
Familia bărbatului este a trecut printr-o tragedie şi acum opt ani. Fiul acestuia a murit la vârsta de 24 de ani, după ce a căzut dintr-o barcă cu care mergea pe iazul de la Lebăda. Accidentul a avut loc în urmă cu opt ani, în momentul în care ambarcaţiunea, în care se mai afla o persoană, s-a răsturnat. Ambele persoane au murit înecate, pentru că nu știau să înoate.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...