nine − 8 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Astăzi a fost prima zi în care reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Botoşani au primit cereri de la pensionari în vederea acordării tichetelor sociale. La cerere pensionarii trebuie să anexeze copia actului de identitate şi cuponul de pensie din luna octombrie.

În această săptămână direcţia primeşte cereri, urmând că de pe 12 noiembrie, pensionarii să se prezinte la primărie, Compartimentul Informaţii Cetăţeni, între orele 8.30 – 16.30, pentru a primi câte cinci tichete, în valoare de 50 de lei.

Pensionarii care vor depune cereri săptămâna viitoare, se vor putea prezenta la primărie, a doua zi după înregistrarea cererii. În cazul în care beneficiarul nu se poate prezenta personal pentru a primi tichetele, acestea vor putea fi ridicate de reprezentantul său legal, care trebuie să prezinte atât actul său de identitate, cât și al beneficiarului, în original.

Tichetele se acordă pensionarilor care au peste 65 de ani, un venit net lunar provenit dintr-o pensie sau din pensii cumulate, însumate cu 1/12 din valoarea netă a dobânzii anuale aferente depozitelor bancare mai mic sau cel mult egal cu 700 lei şi nu realizează venituri din beneficii de asistență socială pentru sprijinirea persoanelor cu nevoi speciale, respectiv indemnizații cuvenite persoanelor cu handicap grav sau accentuat.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...