17 − ten =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Structura reprezentativă a asistenţilor sociali botoşăneni are o nouă conducere. Luna trecută, au avut loc la Botoșani alegeri în cadrul Structurii Teritoriale Botoşani a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România (CNASR). În funcţia de preşedinte a fost validat Daniel Hliban, asistent social principal, directorul Filialei Botoşani a Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România. Din echipa de conducere mai fac parte Raluca Sorlescu (vicepreşedinte), Lăcrămioara Radu, Carmen Elena Şmit şi Lucian Ursu.

„Structura Teritorială Botoșani a CNASR urmărește dezvoltarea profesiei de asistent social și a domeniului asistenței sociale pe raza județului Botoșani și vizează stimularea dialogului, consultării și a colaborării între instituțiile de asistență socială de stat și cele neguvernamentale dar și între instituțiile de asistență socială și autoritățile Statului Român. Vom continua misiunea de promovare a profesiei de asistent social”, a declarat Daniel Hliban.

Potrivit acestuia, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România este  autoritatea profesională în domeniu care reprezintă, apără și promovează drepturile și interesele membrilor la nivel local, naţional și internaţional, apără onoarea, libertatea şi independenţa profesională a asistentului social în exercitarea profesiei, asigură respectarea de către asistenţii sociali a obligaţiilor care le revin faţă de beneficiari, instituţii şi societate, în concordanţă cu normele deontologice ale profesiei.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...