one × 2 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

O tânără și început viața sexuală cum nu se putea mai rău. Fata, cu vârsta între 15 și 19ani, a fost diagnosticată cu sifilis, după ce a întreţinut relaţii sexuale neprotejate cu mai multe persoane chiar la debutul vieții sexuale.

Potrivit medicilor, aceasta este din mediul rural și se află sub tratament și supraveghere medicală. Acum aceștia au declanșat o anchetă epidemiologică pentru a stabili cu exactitate cu ce persoane a întreținut raporturi sexuale și dacă mai sunt cazuri nedescoperite între acei bărbați.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, de la începutul anului, două femei cu vârste între 15 și 44 de ani au contactat această boală cu transmitere sexuală și un bărbat cu vârsta între 35 și 44 de ani, toți cei diagnosticați fiind din mediul rural.

Toate persoanele respective s-au aflat sub tratament şi supraveghere medicală. Sifilisul este o infecție bacteriană contagioasă, care se transmite, de obicei, prin contact sexual. Boala începe cu niște răni (leziuni) fără durere, de obicei, pe organele genitale, rect sau gură. Sifilisul se poate transmite de o persoană la alta și prin intermediul contactului cu pielea sau membrana mucoasa cu aceste răni.

Potrivit medicilor, îmbucurător este faptul că în acest an nu a fost înregistrat niici un caz de gonoree, de asemenea, o boala contagioasa transmisa cel mai des prin contact sexual cu o persoană bolnavă.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 4,20
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...