six + 4 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Caz de o violență ieșită din comun în județ. Doi bărbați care au fost prinși la furat lemne au lovit cu bâta un pădurar. Incidentul a fost înregistrat săptămâna trecută în comuna Pomârla, în momentul în care Ionuț Ichim, care este angajat ca pădurar la Ocolul Silvic Dorohoi, a mers într-o acțiune inopinată de control în pădure.

Angajatul Direcției Silvice, în vârstă de 31 de ani, primise informații că într-o anumită zonă a pădurii din Pomârla mai mulți indivizi taie ilegal copaci.

El a cerut sprijinul polițiștilor și, împreună cu aceștia, s-a deplasat în zona respectivă.

A ajuns în dreptul unei case părăsite de la marginea pădurii respective și a văzut o căruță cu lemne. A coborât din mașină pentru a face o poză căruței, însă în acel moment a fost lovit pe la spate, drept în cap, de unul dintre bărbați. Amețit, s-a întors să vadă cine l-a lovit, iar în scurt timp a fost lovit tot cu parul de al doilea bărbat.

La scurt timp, agresorii au reușit să fugă.

El a fost luat de echipajul de poliție și transportat la Postul de Poliție din localitate, ioar de acolo a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Dorohoi, unde a beneficiat de îngrijiri medicale.

Pădurarul, care este și consilier local la Pomârla, a suferit răni care au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale.

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, care au deschis un dosar penal pentru ultraj.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...