twelve + twenty =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Interesul pentru rezervarea unui loc de parcare în municipiul Botoşani se menţine la cote ridicate. Unii botoşăneni, după ce şi-au adjudecat locuri la o taxă mare, renunţă la a o mai plăti. Este şi cazul botoşăneanului care a rezervat un loc de parcare în zona Împărat Traian cu suma de 950 de lei pe an, însă după câteva zile s-a prezentat la primărie şi a anunţat că renunţă, pentru că i se pare prea mare suma.

Acest loc se va regăsi printre locurile pentru care va fi organizată o nouă licitaţie, cel mai probabil la începutul lunii decembrie.

Marian Murariu, viceprimar al municipiului şi preşedintele comisiei de organizare a licitaţiei, a precizat că persoana care a renunţat la acel loc nu va mai putea participa la licitaţie, timp de un an.

În vederea licitaţiei, la această dată, sunt făcute marcaje în zonele unde au fost reabilitate unele parcări. Astfel, au fost marcate locuri de parcare în zona Armoniei, iar acum se lucrează în zona Aleea Rapsodia –  Aleea Crizantemelor, Octav Băncilă.

„Persoanele care aveau un acord de rezervare înainte de efectuarea acestor lucrări îşi vor păstra locul, urmând să fie scoase la licitaţie nerezervate sau neachitate vor fi scoase la licitaţie”, a mai afirmat Marian Murariu, adăugând că vor fi scoase la licitaţie şi locuri din alte zone ale oraşului, nerezervate până la această dată.

În municipiu sunt amenajate aproximativ 8000 de locuri de parcare, din care peste 7500 sunt rezervate. Cei mai mulţi botoşăneni plătesc taxa minimă de 131 de lei pe an.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

12 VOTURI - MEDIE: 1,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...