12 + two =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

În cadrul Comandamentului de iarnă convocat astăzi la primărie, a fost luat în vizor şi viceprimarul Cosmin Andrei, cel care coordonează activitatea de salubrizare şi deszăpezire din oraş.

„Și la nivel de Primărie a fost un responsabil, avem Direcția Edilitare și un responsabil pentru tot ce se întâmplă la Urban Serv și așteptam o sclipire. Domnul viceprimar este mai tânăr, așteptam o sclipire că o să rezolve problemele. Din păcate, ne-a înfundat în probleme și cred că acum pot să spun că este făcut cumva și premeditat. Pentru că într-un final, totul se sparge în capul primarului”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Primarul a explicat că viceprimarul Cosmin Andrei este la curent cu  problemele de la Urban Serv, inclusiv cu refuzul salariaților de a ieşi la deszăpezire din cauză că nu au primit bani pentru orele suplimentare şi stocul insuficient de material antiderapant. Potrivit edilului, adresele trimise de conducerea Urban Serv au ajuns şi la Cosmin Andrei.

”Absolut toată corespondența care vine de la Urban Serv la mine, pleacă cu delegare către viceprimarul de resort, care se ocupă de lucrul acesta. Nu s-a rezolvat nimic. Viceprimarul avea răspundere să facă”, a mai spus Cătălin Flutur.

Edilul a reamintit că aleşii social democraţi sunt cei care iau deciziile în privinţa conducerii Urban Serv, fie directori, fie administratori.

„Le-am atras atenția de zeci de ori că treaba nu merge. Au mai pus un Consiliu de Administraţie. În loc să se gândească la problemele societății, singura lor problemă a fost să-l înlocuiască pe un director de acolo, aici era marea problemă a societății respective. Sunt contracte de management, sunt obligații asumate prin contracte”, a mai explicat Cătălin Flutur.

Problemele societăţii Urban Serv au început din primăvara anului trecut, când consilierii municipali social democraţi nu au ţinut cont de rezultatele concursului pentru desemnarea administratorilor, în locul unor persoane cu experienţă şi care au lucrat ani la rând în Urban Serv, fiind numite Mioara Jurgiu, fata consilierului judeţean PSD Gheorghe Vâzdoagă şi Manuela Aniţei, sora consilierei fostului primar Ovidiu Portariuc.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 3,50
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...