eight + 18 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Societatea Urban Serv se confruntă cu o situaţie explozivă. Acest lucru a fost confirmat de către un inginer care lucrează de peste patru decenii în societatea de salubrizare.

„Situația este foarte gravă. Eu vorbesc inutil, nu am putut fi ascultat. De la o bucată de vară fac presiuni să se aducă sare. Acum o lună și ceva l-am avertizat pe domnul director general că ne trebuie în depozit cel puțin 800 de tone de sare. Și mi s-a răspuns: dar, o cumperi pe banii tăi? Zic, nu domnule, nu cumpăr pe banii mei, ci pe banii care s-au adus deja pe salubrizare. Și dacă nu avem bani, putem să abordăm Primăria, poate găsim o formă de colaborare, ca să aducem sare. S-a bătut pasul pe loc cu licitația asta de la sare, a fost trei săptămâni ținută de domnul Drelciuc pentru un calcul economic”, a declarat astăzi Ştefan Podariu, şef Serviciu salubrizare – deszăpezire, în cadrul Comandamentului de iarnă convocat de primarul Cătălin Flutur.

Potrivit celor precizate de Ştefan Podariu, la prima ninsoare de săptămâna trecută, şoferii au refuzat să iasă la deszăpezire motivând că nu le-au fost plătite orele suplimentare şi zilele de sâmbătă şi duminică lucrate. „S-au făcut fel de fel de calcule, nu s-a vrut să se plătească. La prima ninsoare, am pus dispeceratul și a sunat și s-a notat că șoferii nu au vrut să vină la prima acțiune. Noroc că nu a fost nevoie. Vineri seară a nins iar, șoferii nu au vrut să vină”, a spus acesta.

Ştefan Podariu a făcut referiri şi la conflictul existent între directori.

„De un an și patru luni se luptă directorii între ei și toată societatea plânge. Eu fac deszăpezire în această unitate de 30 de ani. Am vechime în unitatea asta, neîntreruptă de 45 de ani și patru luni. Și i-am spus domnului director cum se poate acționa și acum la nevoia care o avem. Trebuia să acționăm autoritar, dânsul nu discută cu absolut nimeni. Nu vă jucați cu iarna. Dacă scăpăm orașul înghețat, e vai și amar și de primar și de notar și de directorul general de la Urban Serv. La Urban Serv trebuie schimbat directorul general și pus un director care să facă treabă acolo”, a concluzionat Ştefan Podariu.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

8 VOTURI - MEDIE: 3,75
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...