spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocal BTShow total la aniversarea a 25 de ani de Prodalcom!!! (Galerie FOTO)

Show total la aniversarea a 25 de ani de Prodalcom!!! (Galerie FOTO)

Seară de excepție în aceste momente, la Casa Lux, acolo unde crema oamenilor de afaceri din Botoșani, politicieni și autorități locale au participat la aniversarea a 25 de ani de existență a Prodalcom.

Pe lângă invitați la eveniment sunt prezenți și o bună parte din cei 280 de angajați ai firmei care au venit îmbrăcați la fel.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, viceprimarul Cosmin Andrei, fostul deputat Cristian Roman, senatorul Costel Șoptică, deputatul Mihaela Huncă, precum și oamenii de afaceri Tonino și Anca Boldea, Mihai Vrăjitoru, George Lazăr, dar și fostul antrenor și jucător al FC Botoșani, Vali Bordeianu se află printre cei prezenți.

Momentele serii sunt prezentate de realizatorul de programe radio-TV, Daniel Buzdugan, care a început seara cu un plugușor.

De asemenea, pe ecran a rulat un filma cu istoria Prodalcom, din 1993 și până în prezent, după care angajații cu 20 și 25 de ani vechime au primit diplome din partea celor doi administratori: Cornel Șfaițer și Nicu Catană.

Reprezentantul societății, Nicu Catană,  i-a invitat, în discursul său, pe cei prezenți și la petrecerea de 50 de ani a Prodalcom.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.4 °
8.6 °
94 %
2.7kmh
100 %
mie
19 °
joi
19 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...