eleven + 6 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Mama copilei care a scos la iveală cazul inspectorului şcolar care a luat bani pentru ore ţinute doar pe hârtie s-a dus singură la poliţie pentru a prezenta probe. Scandalul pornit după ce inspectorul şcolar Cătălina Hodan a primit bani pentru ore ţinute pe hârtie este departe de a avea o finalitate. Astfel, deşi Cătălina Hodan şi-a dat demisia din Inspectoratul Şcolar Judeţean şi va trebui să returneze 6000 de lei, prejudiciul calculat pentru orele fictive, părinţii fetiţei în vârstă de 13 ani nu sunt mulţumiţi cu aceste măsuri administrative şi îşi caută în continuare dreptatea.

După ce a tot aşteptat să fie chemată la Poliţie pentru a da detalii în legătură cu acest caz,pe 21 noiembrie, mama Alexandrei s-a prezentat, din proprie iniţiativă, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) şi a depus dosarul cu documente din care reiese şi că în unele zile când fostul inspector a depus acte că a făcut ore cu Alexandra, fetiţa se afla în spital la Bucureşti sau Botoşani. Dosarul a fost înregistrat şi i s-a spus că va fi chemată de anchetatori, lucru care nu s-a întâmplat până la această dată.

Un alt dosar a fost trimis şi la Ministerul Educaţiei, cu speranţa că va fi citit de noul ministru şi că această instituţie nu se va rezuma la a trimite un răspuns potrivit căruia de caz se ocupă Şcolar Judeţean.

Părinţii Alexandrei Chisăliţă au aflat întâmplător că ea a figurat în ultimii trei ani şcolari ca beneficiară a unor ore de terapie logopedie la domiciliu, susţinute de Cătălina Hodan. Inspectorul şcolar a prezentat documente cum că ar fi ţinut acele ore, însă în dreptul semnăturii părintelui a semnat o altă persoană. Anchetatorii trebuie să stabilească şi cine este cel care a semnat toate situaţiile în cei trei ani şcolari.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...