17 − 2 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

O şoferiţă catastrofă a distrus mai multe maşini, după care s-a făcut nevăzută. Trei zile au căutat-o poliţiştii, iar când au identificat-o i-au reţinut permisul de conducere şi i-au aplicat o amendă de 580 de lei.

Isprava tinerei a ieşit la iveală pe 1 decembrie, când poliţiştii dorohoieni au fost sesizaţi de un bărbat de 52 de ani şi o femeie de 25 de ani cu privire la faptul că şi-au găsit autoturismele avariate, în timp ce acestea erau parcate pe strada Cercetaş Ştiubeanu din municipiul Dorohoi şi că pe aceeaşi stradă, se găseşte un vehicul care blochează circulaţia rutieră. Cercetările făcute de poliţişti au dus la concluzia că în ziua cu pricina tânăra în vârstă de 26 de ani, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu intenţia de a întoarce autoturismul, a acroşat cele două vehicule parcate. Ulterior, din cauza unei defecţiuni survenite la autoturismul pe care îl conducea, ea nu a mai putut porni motorul aşa că a abandonat maşina şi a dispărut.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale, fără victime omeneşti, însă potrivit legii, tânăra avea la dispoziţie 24 de ore să anunţe accidentul. Cum nu a făcut-o, poliţiştii au amendat-o şi i-au reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...