three × 3 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Concursul pentru funcția de manager a Spitalului Județean ”Mavromati” a fost amânat, după ce unul din candidați a contestat componența comisiei de examinare. Este vorba de Mihail Mălaimare, care susține că din comisia de examinare trebuie să facă parte membri ai Consiliului de Administrației de la Spitalul Județean și nu cei care au fost numiți, respctiv Iulian Micu-șef serviciu Consiliu Județean, Oana Norses -director la Sanatoriul Podriga și un medic de la Spitalul Dorohoi.

”Trebuia să aibă loc concursul, însă există o contestație. Dată fiind întâmpinarea făcută de unul din candidați, care a contestat comisia, amânăm ținerea concursului la o dată ulterioară. Vom amâna acest concurs și voi mai da un interimat actualului manager pentru că expiră mandatul în ianuarie”, a precizat Costică Macaleți, președintele CJ Botoșani.

Trei persoane și-au depus dosare de candidatură pentru conducerea Spitalului Județean de Urgență Mavromati, respectiv actualul manager, Livia Mihalache, fostul manager al instituției, Corneliu Mihai și Mihail Mălaimare, șef serviciu la Spitalul Județean.

Concursul trebuia să aibă loc pe 10 decembrie.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...