four × 4 =

A password will be e-mailed to you.

Drifturile l-au lăsat fără permis pe un tânăr în vârstă de 23 de ani, care s-a ales şi cu maşina distrusă.

Întreaga poveste a început după ce poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Botoşani au fost anunţaţi ieri că pe strada Octav Onicescu s-a produs un accident rutier soldat cu avarii, iar şoferul a abandonat maşina şi a dispărut.

Cercetările efectuate au scos la iveală că fugarul făcuse drifturi în sensul giratoriu dintre strada Sucevei şi strada Pacea (n.r. – bariera Sucevei), a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit într-un indicator rutier. Întrucât în zonă se afla un echipaj de ordine publică, aceştia i-au făcut semn şoferului să oprească, însă cel de la volan a demarat, gonind pe strada Pacea, către intersecţia cu strada Octav Onicescu, unde a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale.

Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul faptei, abandonând autoturismul. Maşina a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor, iar după câteva ore la sediul Biroului Rutier s-a prezentat un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Suliţa, care a declarat că el este persoana care a condus autovehiculul în cauză şi a provocat accidentul rutier. Prin urmare, poliţiştii l-au amendat cu 2.500 de lei şi i-au reţinut inclusiv permisul de conducere pentru o perioadă de 150 de zile.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...