1 × four =

A password will be e-mailed to you.

După mai bine de 12 ore de muncă în continuu, muncitorii de la compania de apă au reuşit să rezolve avaria apărută la una dintre principalele conducte de alimentare cu apă a orașului și unor localități din județ.

După mai multe ore de săpături efectuate cu un excavator, echipajele de muncitori au ajuns la conducta de oțel cu diametrul de 800 de milimetri, aflată la aproape 4 metri adâncime. Acolo aceştia au descoperit o fisură cât jumătate din diametrul ţevii.

Muncitorii au reuşit scoaterea apei adunate în groapa adâncă de aproape 4 metri și apoi sudura fisurii, totuş sub supravegherea direcotrilor instituţiei. Aproape de miezul nopţii, operaţiunea a fost finalizată, iar sistemul de apă reumplut. „Imediat după ce am terminat cu lucrările de sudură s-a reumplut sistemul şi s-a trecut la o reechilibrare într-o proporție cât mai mare, iar joi furnizarea apei a reintrat în normal”, a precizat Albert Tănasă, director general Nova Apaserv. Acesta a spus că groapa va mai rămâne descoperită o perioadă de timp, pentru ca porţiunea avariată să fie monitorizată şi verificată atent, înainte de a se lua decizia de a fi acoperită groapa.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...