one × 2 =

A password will be e-mailed to you.

Un bărbat de 40 de ani a murit în noaptea de joi spre vineri într-un apartament din Botoşani. Locuinţa situată în cartierul Primăverii, închiriată de o femeie, era frecventată de mai multe persone de sex masculin, printre care şi bărbatul de 40 de ani.

Din câte se pare, între acesta şi femeia care locuia în apartament a avut loc o altercaţie, iar aceasta l-a lovit în cap cu o cană, după care bărbatul ar fi fost luat la bătaie de un alt bărbat, şi el aflat în acel moment în apartament.

La un moment dat, cei doi agresori au realizat că bărbatul căzut pe jos în bucătărie nu mai respira, moment în care au sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. Deşi iniţial au spus că acesta ar fi venit bătut de afară, urmele de sânge din bucătărie i-au dat de gol. Medicii de la Ambulanţă nu au putut decât să constate decesul, la faţa locului ajungând mai multe echipaje de poliţişti şi criminalişti, precum şi un procuror, care a preluat ancheta.

Bărbatul şi femeia din apartament au fost ridicaţi de poliţişti pentru audieri, urmând a se stabili cu exactitate ce a dus la moartea violentă a bărbatului de 40 de ani.

 

 

 

 

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...