marți, martie 19, 2024
AcasăLocal BTCum să trimiţi cadouri din Anglia rudelor din România (P)

Cum să trimiţi cadouri din Anglia rudelor din România (P)

Ce poate fi mai frumos acum in prag de sarbatoare decat cadourile facute celor dragi? Din pacate, nu toti au posibilitatea de a inmana cadourile celor dragi deoarece sunt plecati in tari straine, in cautarea unui trai mai bun. Care sunt metodele prin care pot trimite cadouri in tara, pentru a se simti mai aproape de familiile lor vom afla in acest articol.

  1. Prin servicii de curierat internationale

Desi este una dintre cele mai sigure metode de transport a coletelor, nu este si cea mai eficienta in raportul pret/calitate. Exista firme de curierat international care taxeaza in functie de kilometri, volum, greutate sau perioada in care se efectueaza transportul. De aceea, alegerea pe care trebuie sa o faca romanii din strainatate este una destul de dificila, avand in vedere ca pot ajunge la costuri desturi de piperate pentru un astfel de serviciu.

Printre cele mai cunoscute companii de aceste gen se numara DHL, DPD si UPS. Aceste companii sunt de foarta multa vreme pe piata si serviciilor lor sunt de cea mai buna calitate. Exista, bineinteles, si exceptii care ne fac sa ne gandim de doua ori inainte de a alege un serviciu de la aceste firme. De exemplu, manipularea coletelor se face de multe ori intr-un mod neprofesionist si acestea ajung sa fie distruse sau chiar pierdute din cauza celor care nu le manevreaza cu suficienta atentie. Exista si posibilitatea de intarziere foarte mare a coletului, in functie de locatia pe care o ai. De exemplu, daca trimiti un colet din Anglia intr-un oras mic sau sat din Romania, exista o probabilitate foarte mare ca serviciul de curierat sa livreze coletul in cateva saptamani bune, pe motivul ca nu exista suficienti curieri pe raza localitatii.

Mai mult decat atat, apar foarte des intarzieri datorate volumului mare de colete in perioada sarbatorilor.

  1. Printr-un prieten

Metoda traditionala, folosita frecvent de romanii de pretutindeni, este transportarea coletului prin intermediul unui prieten sau cunostinte. Este adevarat, aceasta metoda este pe cat se poate de sigura, dar nu poti sa profiti la maxim de bunavointa acelui prieten. Un alt dezavantaj o prezinta faptul ca nu ai nici un fel de garantie pentru coletul tau si bineinteles, nici vorba de chitanta. De aceea este recomandata pe cat posibil evitarea transportului coletelor prin aceasta metoda. Decat sa strici o prietenie, mai bine sa ai garantia ca pachetul tau ajunge la destinatie in siguranta.

  1. Serviciile de transport colete Romania – Anglia

Exista nenumarate servicii de transport colete Anglia – Romania la care poti apela. Una dintre cele mai cunoscute firme de acest gen este 2uk.ro, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul transporturilor.

Iata de ce aceasta metoda este cea mai potrivita pentru a trimite cadouri de sarbatori familiei tale:

  • Ai garantie pentru fiecare colet – acest lucru inseamna ca vei primi o chitanta si poti declara o valoare a coletului, de care sa poti beneficia in cazul unor probleme pe timpul transportului. Aceste cazuri sunt foarte rare spre inexistente, deoarece manipularea coletelor este una foarte atenta, iar coletele ajung mereu in siguranta la destinatie.
  • Beneficiezi de livrare door-to-door – unul dintre cele mai mari avantae atunci cand trimiti un colet este livrarea door-to-door. Acest serviciu te scuteste de timp pierdut si bani irositi pe transport, si nu doar pe tine ci si pe destinatar. Astfel poti trimite cadouri chiar si bunicilor tai, fara sa fie nevoie ca ei sa se deplaseze pentru a-l prelua. Este o metoda foarte eficienta atat din punct de vedere al beneficiilor cat si a pretului, despre care vom discuta in urmatoarele randuri.
  • Preturi avantajoase – pe langa serviciile de curierat internationale, preturile de la 2uk.ro sunt maruntis. Nu platesti nici un ban in plus pentru numarul de kilometri si nu conteaza localitatea din care se preia sau in care se livreaza coletul. Pretul este fix, de doar 1 lira per kilogram.

Iata care sunt principalele metode prin care ii poti bucura pe cei dragi cu cadouri de sarbatori. Daca esti in Anglia si nu poti ajunge tu acasa de sarbatori, atunci trimite-le cate o atentie tuturor celor apropiati si ei te vor simti mai aproape. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre cum sa trimiti un colet cu 2uk.ro, intra pe site-ul companiei aici.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
3.8 ° C
4.3 °
3.6 °
48 %
6.9kmh
42 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
7 °
vin
8 °
sâm
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...