2 × 3 =

A password will be e-mailed to you.

Surpriză în conducerea Filialei de Îmbunătăţiri Funciare, după demisia lui Florin Asaftei. Ieri, în baza unui ordin semnat de directorul general al Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF), la conducerea instituţiei a fost numit interimar, pentru o perioadă de şase luni, botoşăneanul Liviu Nicolae Ştefan, care a fost detaşat de Elsaco Electronic SRL. Decizia de detaşare datează din 5 decembrie, adică de săptămâna trecută, şi aprobată pe 6 decembrie, însă aceasta nu a fost făcută publică decât astăzi, după ce a fost semnată de directorul general ANIF, Florin Barbu, prezentarea oficială fiind făcută de prefectul judeţului, Dan Şlincu.
Interesant este că Liviu Nicolae Ştefan spune că nu este membru de partid şi ce l-a recomandat pentru această funcţie a fost pregătirea profesională şi experienţa în domeniul aducţiunilor de apă, până în 2013 el fiind angajat al operatorului de apă, Nova Apaserv.
Funcţia de şef al Filialei Îmbunătăţiri Funciare Botoşani a rămas vacantă la sfârşitul lunii noiembrie, după ce fostul director Florin Asaftei a aflat că a rămas fără susţinerea PSD şi a demisionat din funcţie şi ulterior şi din partid.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...