spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTCe cadouri să trimiţi de sărbători rudelor din altă ţară

Ce cadouri să trimiţi de sărbători rudelor din altă ţară

Craciunul poate fi destul de greu atunci cand cei dragi sunt in strainatate, si este si mai greu atunci cand nu puteti face schimb de cadouri. Dar, o solutie simpla este sa trimiti un colet, prin Royal-tour.ro, cu articole de sezon sau cadouri care sa le aminteasca de casa.

Calendar foto personalizat

Creeaza un calendar pe care il pot pune pe perete pentru anul urmator. Poti sa il completezi cu fotografii pe care le-ati facut impreuna, poze cu locuri din tara natala, sau chiar citate celebre depre persoanele care traiesc in strainatate. Poti adauga data de nastere pentru fiecare membru al familiei, sau zile importante pe care le poti nota in calendar. Exista site-uri speciale, pe care le poti folosi pentru a personaliza calendarul, sau poti merge la centre de printare.

O cana personalizata

O cana care sa reprezinte o zona din tara lor, sau pe care sa fie printata o poza cu familia, este o modalitate excelenta de a insenina diminetile celor dragi, sau care sa-i ajute sa se relaxeze seara cu un ceai, dupa o zi grea de munca.

Cadouri care sa aiba legatura cu tara natala

Deseori ne simtim nostalgici de sarbatori, dar pentru cei care sunt plecati din tara, intervine si dorul de casa si de cei dragi. Le poti trimite mici suveniruri sau obiecte pe care le pot pune prin casa, care sa-i ajute sa se simta mai aproape de familie si de tara. Pe langa obiecte, le poti trimite mancare traditionala, care cu siguranta va fi apreciata mai mult decat orice cadou. Poti trimite cozonaci, condimente care nu se gasesc in alta tara, mancaruri traditionale din carne de porc. Daca vrei sa le trimiti mancare, ai grija sa o impachetezi bine. Coletul trebuie sa ajunga in stare buna, iar daca vrei sa trimiti in Belgia, o poti face cu ajutorul unei companii de Transport colete Belgia . Daca vrei sa trimiti alimente mai putin specifice, poti folosi site-uri online care trimit comanda direct catre ei.

Decoratiuni

Ornamentele si decoratiunile de Craciun se gasesc in orice tara. Dar, fiind vorba de un cadou venind din partea familiei, va fi mai special. Exista globuri pentru brad care reprezinta o anumita tara sau zona, dar care pot fi si personalizate cu poze. Chiar daca nu impodobiti bradul impreuna, decoratiunile de acasa ii vor face sa se bucure mai mult de Craciun.

Expriente

In functie de locatia in care se afla cei apropiati, poti incerca sa le cumperi un voucher, un cupon, sau o zi de activitati speciale, direct din tara in care se afla. De exemplu, le poti oferi o zi la spa, un curs distractiv, o masa festiva sau activitati distractive. Voucherele pot fi folosite pentru ca ei sa isi cumpere ce isi doresc. Vocherele pot include magazine de haine, tratamente cosmetice sau chiar un weekend intr-o zona linistita.

(Publicitate)

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
12.7 ° C
12.8 °
11.6 °
93 %
1.7kmh
56 %
joi
17 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...