spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTAvantajele de a avea mai multe tipuri de malete in garderoba proprie

Avantajele de a avea mai multe tipuri de malete in garderoba proprie

Malete dama sunt piese vestimentare care trebuie sa se regaseasca in garderoba tuturor femeilor, datorita faptului ca sunt obiecte versatile, usor de purtat, dar si de asortat. In prezent, in magazine exista foarte multe tipuri de modele, astfel incat sa se plieze pe dorintele tuturor doamnelor si domnisoarelor. In randurile de mai jos, reprezentantele sexului frumos pot citi despre avantajele de care pot avea parte atunci cand detin malete si astfel, cu siguranta se vor convinge ca au nevoie de o sesiune de cumparaturi serioasa!

Usor de purtat in orice anotimp

Daca puloverele se poarta in general iarna, la fel ca si gecile matlasate, iar pantalonii scurti doar vara, atunci cand temperaturile o permit, maletele se pot purta in orice anotimp, fara nicio problema! De exemplu, in serile racoroase din anotimpul cald, doamnele si domnisoarele pot purta malete pe gat, cu maneci scurte, iar pe deasupra o geaca subtire, la care sa asorteze o pereche de pantaloni trei sferturi sau o fusta. De asemena, maletele sunt ideale si pentru zilele friguroase de toamna sau de iarna, putand fi purtate pe sub camasi sau chiar pentru pulovere, pentru a tine cald.

O gama variata de modele

Un alt mare avantaj al purtarii maletelor este acela ca doamnele si domnisoarele care cauta sa achizitioneze astfel de piese vestimentare au libertatea de a alege dintr-o gama foarte larga de modele. Cu imprimeuri florale, accesorizate sau nu, cu maneca lunga sau scurta, cu guler sau fara, mai groase sau mai subtiri: maletele se gasesc in magazine sub foarte multe forme. Astfel, fiecare femeie poate alege ce i se potriveste mai bine, in functie de personalitate, dar si in functie de stilul vestimentar pe care il adopta in mod normal: sport, casual sau elegant!

Combinatii interesante cu alte piese vestimentare

Reprezentantele sexului frumos care au malete dama le pot asorta cu foarte multe tipri de piese vestimentare: de la bluze, camasi, pulovere, pana la pantaloni, fuste sau chiar rochii. De exemplu, maletele pot fi purtate pe sub pulovere, atunci cand femeile vor sa se asigure ca nu le va fi frig la spate in zilele racoroase. In cazul in care puloverele sunt in anchior, atunci preferabil este sa se opteze pentru modele de malete pe gat, pentru o imagine frumoasa si estetica. Cat despre rochii, doamnele si domnisoarele care adora aceste piese vestimentare si nu vor sa se desparta de ele nici in anotimpurile racoroase, le pot purta cu o maleta pe dedesubt. Astfel, femeile pot sa poarte rochii cu bretele, atata vreme cat aleg o maleta intr-o nuanta si un material potrivite!

Materiale confortabile

Materialul din care sunt realizate maletele este foarte important! Femeile pot alege sa achizitioneze malete din bumbac, astfel incat pielea lor sa respire cat mai bine. De asemenea, piesele vestimentare care contin si elastan sunt foarte bune pentru doamne si domnisoare, intrucat se intind si se pot mula pe corp astfel incat sa se aseze frumos.

Abilitatea de a contura mai multe tipuri de tinute si look-uri

Femeilor le place sa isi schimbe in mod constant tinutele si tipul de look pe care il adopta. Avand in vedere ca maletele sunt versatile, ele ofera celor care le poarta capacitatea de a-si atinge scopurile intr-un mod usor. De exemplu, doamnele si domnisoarele se pot simti confortabil atunci cand opteaza pentru bluze pe gat in timpul iernii, peste care sa poarte puloverele calduroase, la fel de bine cum pot sa opteze pentru o imagine feminina atunci cand poarta maletele impreuna cu fuste cu talie inalta.

Usor de spalat si de intretinut

Maletele sunt foarte usor si de intretinut, datorita faptului ca majoritatea sunt realizate din materiale foarte usoare. Astfel, aceste piese vestimentare pot fi spalate la mana, iar mai apoi se usuca foarte repede, putand fi purtate din nou chiar a doua zi. Cat despre culori, atunci cand materialele sunt de calitate, ele isi patreaza stralucirea o perioada indelungata!

Doamnele si domnisoarele au nevoie de malete in garderoba proprie, pentru a-si putea contura diferite tipuri de vestimentatii si look-uri. Astfel, pe termen lung, femeile se vor putea bucura de toate avantajele enumerate mai sus, indiferent de sezonul in care se afla!

(Publicitate)

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
10.1 ° C
12.7 °
10 °
86 %
1.8kmh
13 %
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...