Copil fugărit de acasă de propriul tată

1

Fugarit de acasa de propriul tata, un tanar a ajuns ieri la urgenta dupa ce a fost gasit de mama sa.

In varsta de 21 de ani, baiatul a plecat de acasa la biserica in week-end, dorind sa se spovedeasca. Potrivit spuselor acestuia, tatal sau i-a spus ca daca pleaca sa nu se mai intoarca acasa.

Avand mai multe conflicte in trecut cu parintele sau si suferind si de o forma de depresie, tanarul s-a speriat si nu s-a mai intors acasa. Disperata, mama acestuia a inceput sa il caute peste tot, la spitale, rude, apeland si la politie.

Joi dimineata, aceasta l-a gasit ascunzandu-se pe casa scarii unui bloc din apropiere, aproape inghetat de frig si nealimentat, astfel ca a sunat imediat la 112, cerand ajutorul cadrelor medicale.

O ambulanta l-a transportat pe tanar la Urgente, unde a primit primul ajutor, povestea lui impresionand si cadrele medicale. “Pacientul a fost stabilizat si ulterior directionat catre Psihiatrie pentru un consult de specialitate. Era speriat de ce i se intamplase. Mai ales ca sufera si de depresie, este dureros sa vezi un copil dat afara de propriul parinte”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

+0 -0

1 COMENTARIU

se încarcă...