Victimă a unui accident rutier decedată în spital

0

Victima unui accident rutier petrecut la începutul acestei luni, a decedat în spital. În vârstă de 65 de ani, I. B., din Brehuiesti, a fost victimă unui cumplit accident rutier care a avut loc pe drumul european E58, care leagă Botoșaniul de Suceava.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a bărbatului și a avut loc la Brehuiești, în momentul în care victimă s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. În momentul respectiv prin dreptul său trecea un Audi A5, condus de M.D., în varstă de 33 de ani, mașină lovindu-l pe acesta cu partea dreaptă, respectiv oglindă retrovizoare. Pietonul a fost trântit pe asfalt, unde a rămas în stare de semiconstientă, pierzând foarte mult sânge de la traumatismul facial.

La față locului a ajuns în scurt timp un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulantă (SJA), care i-a acordat bărbatului primul ajutor, după care l-a transportat la Urgențe. „Am fost solicitaţi pentru victima unui accident rutier. La faţa locului am găsit un pacient de sex masculin, de 65 de ani, cu politraumatism prin accident rutier, abdomen acut chirurgical, traumatism cranio facial, plagă zdrobită frontală. A fost transportat la Urgenţe, unde a fost stabilizat, ulterior fiind dus în sala de operaţii”, a precizat atunci medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani.

Bărbatul a fost operat de urgenţă de o echipă de mai mulţi medici, acesta suferind leziuni foarte grave la nivelul ficatului şi intestinului, iar după operaţie a fost internat pe secţia de reanimare, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Din păcate, temerile acestora s-au adeverit, bărbatul decedând la începutul acestei săptămâni, pe secția de reanimare a Spitalului Județean.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a demarat o anchetă, în acest sens fiind deschis şi un dosar penal pentru ucidere din culpă.

+0 -0
se încarcă...