Preot Constantin Puiu – Se naşte Prunc pentru a topi cu gingăşia Sa toată răutatea şi ostilitatea lumii

0

Ca în fiecare an, cu prilejul Naşterii Domnului, preoţii sunt alături de enoriaşii din parohii şi le transmit mesaje deosebite. Un astfel de mesaj a fost transmis şi de către preotul Constantin Puiu, parohul Bisericii „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din satul Teişoara – comuna Roma. „Suntem alături de enoriașii și oamenii de bună credință dragi nouă, (în mod aparte, de cei plecați din țară) rugând pe Milostivul Dumnezeu, ce se naște în Bethleemul din inimile fiecăruia, să reverse un strop de puritate, un dram de bunătate și în toate ale vieții să vă încălzească cu focul dragostei nestinse! Se naște Prunc pentru a topi cu gingășia Sa toată răutatea și ostilitatea lumii; pentru a ne seduce cu nevinovăția și candoarea Sa; pentru a deturna toate pornirile păcătoase și scandaloase ale lumii aprinsă de ură……

Astăzi și zilele ce urmează nu e loc de altceva, decât de iertare, de ospitalitate și de bucurie sfântă căci, în <casa> fiecăruia se naște Cel ce ne-a iertat pe toți!

Sărbătoarea Crăciunului, a Anului Nou și a Bobotezei să vă aducă părtășie de mai multă bucurie, de mai multă iubire și seninătate!

Sărbători cu bucurie!”, este mesajul celui ce semnează „cu drag, pentru voi rugător, preot Constantin Puiu”.

+0 -0
se încarcă...