three × 2 =

A password will be e-mailed to you.

Cinci bărbaţi originari din Bangladesh au ajuns joi noapte la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Dorohoi după ce au fost prinşi de poliţiştii de frontieră în zona Dorohoiului.

Din câte se pare, nu mai puţin de 15 cetăţeni din Bangladesh au reuşit să treacă fraudulos frontiera prin zona Hilişeu Crişan. Opt dintre aceştia au fost prinşi de poliţiştii de frontieră în zona localităţii Hilişeu, într-o pădure, fiind ulterior preluaţi de „mascaţii” Poliţiei de Frontieră.

Cinci dintre cei prinşi, cu vârste cuprinse între 17 şi 33 de ani, au fost duşi de poliţişti la Spitalul Dorohoi, acuzând stare de rău. cei cinci bărbaţi au fost consultaţi şi evaluaţi de cadrele medicale de la Urgenţe, doi fiind diagnosticaţi cu contuzie de şold, iar ceilalţi trei cu pneumonie, toate ca efect al drumului de câteva mii de kilometri pe care l-au parcurs din dorinţa de a ajunge la o viaţă mai bună.

Din fericire, aceştia au fost trataţi de personalul medical de la Dorohoi fiind în afara oricărui pericol. „Pacienţii erau afectaţi de efectele drumului lung şi a condiţiilor pe care le-au avut de suportat până au ajuns aici”, a precizat un medic din cadrul CPU Dorohoi.

Din primele cercetări, se pare că aceştia au mers până în Turcia, de unde au ajuns cu un vapor în Ucraina, de unde au trecut în România prin zona graniţei de Nord a judeţului nostru.

După ce au fost consultaţi şi stabilizaţi de către personalul medical de la Dorohoi, cei cinci cetăţen din Bangladesh au fost preluaţi de angajaţii Serviciului Poliţiei de Frontieră Dorohoi pentru cercetări.

Poliţiştii îi caută în continuare pe ceilalţi şapte. 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...