17 − thirteen =

A password will be e-mailed to you.

Ninsoarea abundentă a scos pe teren echipele de la Urban Serv. Simion Drelciuc, director general al Urban Serv, a declarat că astăzi dimineaţă au fost scoase pe teren două utilaje, iar la prânz erau pe traseu cinci utilaje. Potrivit oficialului, s-a intervenit pe carosabil cu antiderapant și cu lama la îndepărtarea zăpezii. Totodată, s-a acţionat şi pe trotuare, echipe de muncitori intervenind şi la trecerile de pietoni. „Avem pregătite schimburile până mâine după amiază, în aşa fel încât intervenţia să se facă în mod continuu. Într-adevăr se circulă mai greu, în condiţii de iarnă”, a declarat Simion Drelciuc.

Potrivit oficialului, numărul mare al maşinilor din oraş îngreunează activitatea de deszăpezire. „Am sesizat că este o circulație mare prin oraș și este destul de greu să ne strecurăm cu utilajele noastre. De aia şi poate de multe ori se lasă impresia că se mișcă prea încet utilajele Urban Serv, dar pe timpul zilei este destul de greu de intervenit, având în vedere frecvența autoturismelor care circulă”, a spus oficialul.

Cât priveşte stocurile de material antiderapant, unitatea avea ieri 120 de tone de sare, 32 de tone de clorură de calciu, 25 de tone de nisip, iar până la ora 18.00 mai erau aşteptate încă 75 de tone de sare. Zilnic, Urban Serv primeşte între 50 şi 75 de tone de sare. Tot astăzi a fost semnat un alt contract subsecvent prin care vor mai fi livrate încă 300 de tone de sare. „În funcţie de evoluţia vremii, vom suplimenta contractele subsecvente. Noi avem contractate peste 1800 de tone de sare, în baza unui acord cadru. Noi plătim sare în avans, utilizăm antiderapantul şi îl decontăm după ce îl utilizăm şi din acest motiv punem cantităţile eşalonat spre livrare”, a mai precizat Simion Drelciuc.

dav

dav

dig

dav

dav

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...