3 × 3 =

A password will be e-mailed to you.

Vijeliile din curs nopţii trecute şi a dimineţii de astăzi au smuls pur şi simplu indicatoarele de pe sectorul de drum naţional Dorohoi-Darabani. Drumarii au intervenit în această dimineaţă pentru a marca din nou drumul, astfel încât circulaţia să se poată desfăşura în condiţii cât de cât normale. Pe acest sector de drum nu s-a oprit sau restricţionat circulaţia, chiar dacă zăpada măsura şi cinci centimetri pe carosabil.

În schimb, ninsorile şi viscolul au determinat autorităţile să decidă restricţionarea traficului spre Iaşi şi Suceava. Astfel, până la ora 14:00, maşinile de mare tonaj, peste 7,5 tone, nu vor putea pleca spre cele două reşedinţe de judeţ vecine. Mai exact, restricţiile vizează sectoarele de drum Botoșani – Hârlău, respectiv Botoșani – Huțani. Aceste zone sunt expuse viscolului, iar drumarii acţionează pentru menţinerea lor circulaţie şi reluării circulaţiei traficului greu.

Majoritatea judeţelor din Moldova se află sub avertizare Cod galben de ninsori și viscol până la ora 12:00.

Pentru informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei, DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic prin Dispeceratul său deschis în regim de permanență – tel. 0232/213168. Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum și de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...