five × 2 =

A password will be e-mailed to you.

Ninsorile şi viscolul s-au potolit în întreg judeţul. Circulaţia s-a reluat pe toate tronsoanele de drumuri naţionale şi se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ, indiferent de categoria lor.

Efectele căderilor abundente de zăpadă şi intensificărilor de vânt sunt monitorizate de autorităţile judeţene. Prefectul Dan Şlincu, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, col. Mihail- Cristian Amarandei, şi şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, cms.şef Viorel Şerbănoiu, au monitorizat modul în care se desfăşoară traficul rutier pe mai multe sectoare de drumuri judeţene şi naţionale.

Concluzia verificărilor în teren a fost că traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă frământată de grosimi variabile. Sunt însă şi zone în care viscolul la sol este activ, împingând fuioare de zăpadă pe carosabil.
„Ideal ar fi ca cei care au de făcut drumuri prin judeţ să le evite, însă nu este posibil în toate cazurile. În aceste condiţii, fac un apel la conducătorii auto care tranzitează judeţul, pe drumurile naţionale sau judeţene, să circule cu atenţie sporită şi să nu se aventureze în depăşiri periculoase sau circulaţia cu viteză ridicată. Noi vom continua să verificăm starea drumurilor şi modul cum se face deszăpezirea”, a declarat prefectul Dan Şlincu.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...