4 × 3 =

A password will be e-mailed to you.

Un copil din Botoşani are nevoie de ajutorul semenilor pentru a ieşi învingător din lupta pe care o duce cu o cumplită boală. Antonio Hoinaru are 13 ani şi până în urmă cu câteva luni s-a bucurat de copilărie. În luna mai a anului trecut a primit însă o cruntă lovitură de la viaţă.

Pe fondul unor probleme de sănătate, a cerut sprijinul medicilor. În primă fază, i s-a spus că ar avea „vărsat de vânt”, însă, după investigaţii medicale amănunţite, la Spitalul Sfânta Maria din Iași, i s-a pus cruntul diagnostic – Leucemie acută limfoblastică trombocitară cu anemie severă.

La început, Antonio nu a înțeles cât de gravă este boala de care suferă şi a căutat informaţii pe internet în legătură cu termenii folosiţi în discuţiile mamei lui cu medicii. Informaţiile l-au devastat, însă nu şi-a pierdut speranţa că va reuşi să se facă bine.

Tot din luna mai a anului trecut, pentru Antonio a început o perioadă lungă de spitalizare, la Iaşi, în secţia de oncologie a Spitalului Sfânta Maria. El a urmat deja trei cure de chimioterapie.

După căutări disperate și lungi discuții cu familii care trec prin drame asemănătoare, mamei lui Antonio i s-a recomandat să plece cu băiatul la o clinică din Turcia, unde au fost tratați zeci de copii din România, cu boli asemănătoare și chiar mai grave. Antonio trebuie să efectueze transplant medular și, din fericire, în urma analizelor, este compatibil cu mama lui.

În zilele următoare este programat la procedura medicală, însă familia are nevoie de sprijin financiar.

Asociaţia “Salvează o inimă” a răspuns prompt la strigătul de ajutor al familiei şi a demarat o campanie de strângere de fonduri pe platforma – https://salveazaoinima.ro/campaigns/antonio-hoinaru/. De asemenea, mai pot fi făcute donaţii şi prin SMS, la 8832, cu textul Antonio, sau prin transfer bancar în conturile Asociaţiei: RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei),

RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro),

RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).

„Sunt Tatiana, mama lui Antonio, băieţelul bolnav de cancer, care urmează să facă transplant medular şi pentru care ne luptăm să îl scăpăm de această nenorocită boală. Vreau să vă mulţumesc din suflet pentru că ne sunteţi alături în această grea suferinţă a fiului meu. Sperăm din suflet să ne fiţi alături în continuare!!! Doar cu ajutorul vostru, al tuturor, noi aici, departe de casă, vom reuşi să mergem spre vindecare!!!  E un război continuu, cu lacrimi în ochi, cu speranţă şi fiecare luptă câştigată e un pas înainte!!! Nu ne lăsaţi, vă imploram! Lupta aceasta trebuie câştigată!!! „, acesta este mesajul tulburător al mamei băiatului.

 

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...