five − two =

A password will be e-mailed to you.

Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital la un pas de a se mutila pe viaţă. Băiatul, din Corni, a fost la un pas de a-şi reteza mâna stângă. Incidentul a avut loc vineri după-amiazp, când acesta a luat un flex cu care a încercat să taie o bucată de tablă în gospodăria părinţilor. Lipsa de experienţă, însă, şi neatenţie, au făcut ca băiatul să nu ţină bine în mână unealta puternică, iar lama ascuţită a ricoşat la un moment dat din suprafaţa pe care o tăia şi i-a venit peste mâna stângă.
Plin de sânge şi speriat, acesta a reuşit să îţi improvizeze un pasnament şi a mers la medicul de familie din localitate, acolo însă, cadrele medicale solicitând imediat ambulanţa din cauza profunzimii tăieturii şi a cantităţii de sânge pierdută.
Un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă a ajuns la faţa locului, de unde l-a preluat pe copil şi l-a transportat la spital. „Pacietul prezenta o plagă tăiată treime medie, regiune posterioară, membru superior stâng. A fost stabilizat hemodinamic”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani.
Victima a fost transportată la Spitalul de Pediatrie, unde medicii urmau să stabilească dacă i-au fost afectate tentoanele de la mâna stângă.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...