3 + eight =

A password will be e-mailed to you.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) a publicat astăzi, 4 februarie 2019, lista cu locurilor de muncă vacante la Botoşani. Sunt oferite botoșănenilor 655 de locuri de muncă.

Angajatorii caută specialişti cu studii superioare, în special ingineri (specializaţi: în confecţii de piele şi înlocuitori, în construcţii, în industria alimentară, metalurgie, automatişti, energeticieni sau electronişti), economişti, angajaţi în sistemul bancar, chiar şi contabili şefi, jurişti, arhivişti, laboranţi, dar şi funcţionari în diferite structuri ale administraţiei publice locale, precum consilieri superiori chiar la AJOFM, factori sau oficianți poștali.

Oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă, dar, din păcate, în general, salariul oferit este minim pe economie, şi anume 2.080 de lei brut. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare.

Locurile de munca disponibile in judet saptamana 4-11 februarie

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...