vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTCum poţi adăuga puţină magie în camera copilului tău

Cum poţi adăuga puţină magie în camera copilului tău

Decorarea camerei unui copil este un proces complicat. Nu tot ceea ce iti doresti poate fi folosit in camera lui, intrucat imaginile pot avea o anumita influenta asupra copilului, si trebuie sa faci tot posibilul pentru a face ca aceasta influenta sa fie doar pozitiva.

Cand vrei sa te simti cu adevarat ca acasa, nu exista o cale mai usoara de a-ti exprima personalitatea decat cu putin decor pe pereti. Fii creativ cu ajutorul imaginilor, si fa-l fericit pe cel mic cu un tapet de aici https://www.banaby.ro/tapet-pentru-copii/tapet-3d-pentru-copii/ plin de culoare si veselie, care sa-i definesca personalitatea si sa-l faca sa se simta bine in mediul lui. Tapetul pentru copii trebuie sa fie luminos si colorat. Cand copiii se trezesc dimineata sau cand merg la culcare seara, ceva frumos si pozitiv trebuie sa decoreze peretii camerei lor, astfel incat sa le ofere o stare de bine. Exista multe moduri de a decora peretii camerelor pentru copii cu tapet. Cu toate acestea, in timp ce alegi o anumita tema, trebuie sa iei in considerare si cativa factori.

Iata ce trebuie sa stii inainte de a alege un tapet pentru copii, si ce imagini sunt potrivite pentru camerele lor:

Desi tapetul poate fi folosit pentru camerele de copii de diferite varste, pot exista anumite specificatii pentru fiecare varsta. Decorurile de perete pentru copiii mici difera de cele folosite pentru camerele adolescentilor. De regula, cu cat este copilul mai mic, cu atat arta este mai simpla. In timp ce copiii mici sunt multumiti de imagini simple si iconice, adolescentii cauta ceva mai complex si unic. Preferintele de culoare se pot modifica, de asemenea. Copilasii iubesc tot ce este stralucitor si colorat, in timp ce, copiii mai mari pot fi impresionati si de nuante subtile.

In timp ce alegi tapetul pentru copii, trebuie sa tii cont de preferintele lor. Desigur, aceasta regula inca nu functioneaza pentru bebelusi, dar copiii mai mari pot avea deja anumite interese si este minunat daca le poti reflecta in arta peretilor, in special cu modele de tapet 3D de la Banaby.ro. Nu conteaza cat de elegant si frumos este tapetul pe care il cumperi, daca copilul nu-i place, nu are sens sa-l pui in camera lui.

Tapetul trebuie sa se potriveasca si cu designul camerei copilului. Cand cauti modelul potrivit, incearca sa-ti imaginezi cum va arata in camera. Culorile imaginilor trebuie sa fie bine combinate cu paleta de culori a camerei, in timp ce imaginea trebuie sa completeze tema camerei.

Si, bineinteles, toate imaginile, folosite in camerele copiilor, trebuie sa fie doar pozitive. Pentru copii mai mari si adolescenti, este ideal sa se combine utilul cu placutul, asa ca poti alege un tapet care sa reprezinte o harta, forme geometrice, planete, etc. Tapetele stiintifice sunt foarte utile pentru copii. Ele pot furniza cunostinte de baza in orice sfera, si pot contribui la dezvoltarea copilului. Pentru mai multe modele de tapet 3D pentru copii, viziteaza magazinul online Banaby.ro.

(Publicitate)

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
18.6 ° C
18.8 °
17.7 °
27 %
6.7kmh
24 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...