twelve − four =

A password will be e-mailed to you.

Un bărbat din judeţul Botoşani a ajuns la spital în stare gravă după ce şi-a pierdut cheia. Deşi aparent nu există nicio legătură între una şi alta, bărbatul de 56 de ani, din Botoşani, a reuşit să o găsească.

Aflat într-o avansată stare de ebrietate, bărbatul, care locuieşte într-un bloc din Parcul Tineretului, a realizat joi seară că şi-a pierdut cheile, când dorea să meargă acasă după ce a petrecut împreună cu mai mulţi prieteni. Dornic să ajungă în propriul pat cât mai repede, acesta a decis să escaladeze geamul de la iluminatorul de la etajul doi al blocului în care locuieşte şi să intre pe geamul de la baia apartamentului său. Doar că starea euforică în care era a făcut ca acesta să nu aprecieze bine distanţele şi locul în care urma să îşi pună piciorul de srpijin, astfel că a căzut în gol de la etajul al doilea.

Alertaţi de zgomotul produs, mai mulţi vecini au ieşit la geamuri, observându-l pe acesta căzut în fund în iluminatorul blocului. Oamenii au sunat la 112, la faţa locului sosind o ambulanţă care i-a oferit acestuia primul ajutor, după care l-a transportat la spital. „Pacientul era policontuzionat, prezenta un traumatism puterni la nivelul coloanei lombare, dar era conştient şi stabil”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

După ce a primit îngrijiri în Urgenţe, bărbatul a fost internat pe una din secţiile spitalului, ajungând în cele din urmă şi în pat, însă nu în cel de acasă.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...