16 − 7 =

A password will be e-mailed to you.

Un botoşănean susţine că a fost victima unei agresiuni, în timp ce aştepta să apeleze la serviciile unei spălătorii auto de la ieşirea din municipiu spre AlfaLand, agresorul fiind chiar administratorul firmei. Agresiunea ar fi avut loc astăzi la prânz, după ce botoşăneanul, L.T., cadru didactic de profesie, a mers la spălătoria cu pricina, dar i s-a recomandat să aştepte în stradă. Deşi maşina stânjenea traficul, acesta s-a conformat, însă după câteva minute, când a văzut că zona de la intrare a fost eliberată de alte două autoturisme, el a avansat pe trotuar, mai mult din dorinţa de a nu încurca traficul. În acel moment şi-a făcut apariţia un bărbat care a început să vocifereze. „Nici nu am ştiut cine este. A tras de portieră, a izbit portiera şi a început să strige că <<Băi, nu auzi?! Ţi-a spus să nu parchezi acolo>>”. Am coborât de la volan şi nu am făcut altceva decât să-l întreb de ce este recalcitrant. În acel moment mi-a tras cu pumnul în gură”, a povestit L.T.

În urma agresiunii, botoşăneanul a ajuns la spital şi a făcut o plângere inclusiv la Poliţia municipiului Botoşani pentru lovire, după care a ajuns şi la Serviciul de Medicină Legală pentru a obţine un certificat medico-legal. Surpriza avea să apară însă mai târziu pentru că, în momentul în care a început să se intereseze de spălătoria cu pricina, a aflat că aceasta ar aparţine de fapt unui poliţist. „M-am uitat peste tot, însă acolo nu apare nicio firmă cu denumirea societăţii. Unii spun că ar fi fost chiar poliţistul. Indiferent însă cine ar fi fost, acest comportament violent este de neînţeles, să lovească un client care a venit să apeleze la serviciile firmei”, a spus L.T.

De partea celalată, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) au confirmat incidentul, dar au subliniat că societatea care administrează spălătoria nu aparţine vreunui poliţist. Cazul va fi anchetat pentru a se stabili împrejurările în care s-a petrecut totul. „Bărbatul a avut nişte discuţii în contradictoriu cu administratorul spălătoriei, un domn în vârstă de circa 60 de ani, iar în urma conflictului s-a ales cu o leziune minoră în zona feţei. S-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, urmând ca la finalul cercetărilor să se dispună o soluţie procedurală”, a precizat Alexandra Dascălu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

În schimb, după agresiune, botoşăneanul lovit a făcut câteva fotografii şi un film cu telefonul mobil, imagini în care apare un al doilea bărbat mai tânăr, care spală o maşină aflată pe trotuar, şi care ar fi poliţist de frontieră. De altfel, pe profilul de pe o reţea de socializare a acestuia apare meţiunea că ar lucra în cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne.

Reporterii „Monitorul” au luat legătura şi cu reprezentanţii firmei care administrează spălătoria respectivă,  care au confirmat la rândul lor incidentul, însă au susţinut că totul ar fi început în momentul în care botoşăneanul ar fi blocat cu maşina accesul în spălătorie. Reprezentanţii societăţii au precizat că vor veni cu mai multe precizări în cursul zilei de mâine.

Apreciază calitatea articolului

15 VOTURI - MEDIE: 3,73
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...