fifteen − 13 =

A password will be e-mailed to you.

Municipalitatea botoşăneană a reuşit să recupereze în instanţă 1,925 de milioane de lei, reprezentând corecţia financiară aplicată la proiectul vizând realizarea Parcului Cornişa. Anunţul a fost făcut de primarul Cătălin Flutur. „Am câştigat definitiv la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi ar trebui să primim corecţia care ne-a fost luată la momentul respectiv, de 1,925 de milioane de lei”, a spus edilul. Primarul municipiului Botoşani nu este însă pe deplin mulţumit de această victorie. „Pare ca o victorie morală, dar degeaba am câştigat 1,925 de milioane de lei în instanţă cu care să-mi completez bugetul, când pierd într-o lună 2,3 de milioane de lei numai din impozitul pe venit”, a explicat Cătălin Flutur.

Potrivit primarului, dacă anul trecut, în luna ianuarie, municipalitatea a încasat din impozitul pe venit 5,9 milioane de lei, în ianuarie 2019 această sumă a fost de doar 3,6 milioane de lei, prin reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10%.

Anul trecut, municipalitatea botoşăneană a obţinut, tot în urma unui proces, 16,165 de milioane de lei, reprezentând corecţia financiară aplicată la proiectul vizând reabilitarea sistemului de termoficare.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 3,17
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...