nine + ten =

A password will be e-mailed to you.

Unul din pacienţii supraponderali internaţi la Spitalul Judeţean a fost externat ieri dimineaţă. Femeia din Româneşti, care a ajuns la spital în urmă cu o săptămână, cântărind peste 220 de kilograme, a ajuns la spital din cauza unor afecţiuni respiratorii. Din cauza greutăţii sale, femeia era aproape complet imobilizată, astfel că a avut nevoie de condiţii speciale de transport, aceasta fiind preluata de la domiciliu de către Autospeciala de Transport Persoane şi Victime Multiple, (ATPVM), ce aparţine de SMURD.

Ieri, medicii au externat-o pe aceasta, după ce starea ei a fost ameliorată în spital. Pentru acest fapt a fost însă nevoie iar de intervenţia pompierilor şi a autospecialei ATPVM.

Cadrele medicale au apelat la această metodă, în primul rând pentru că targa de la o ambulanţă nu ar fi putut susţine greutatea femeii, dar şi pentru că transportul şi mutarea acesteia necesita mai mulţi oameni.

Astfel, nu mai puţin de zece pompieri, cadre medicale şi infirmieri au fost nevoiţi să ajute la ridicarea femeii din ATPVM şi aşezarea ei pe o targă specială în momentul în care autospeciala a ajuns la Urgenţe pentru a o prelua, ulterior aceasta fiind transportată de pompieri la domiciliu.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 2,60
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...