twenty − six =

A password will be e-mailed to you.

Tânărul din Cătămărăşti Deal, care a accidentat intenţionat cu maşina un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost arestat preventiv, astăzi, sub acuzaţiile de tentativă de omor, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul purtând număr fals de înmatriculare, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

Dat în urmărire de poliţişti şi căutat mai multe zile în şir, Narcis Gabriel C. s-a prezentat astăzi singur la poliţie, unde şi-a prezentat versiunea susţinând că a fost vorba de un accident şi nu de o acţiune intenţionată. Totuşi, în baza probelor adunate de poliţişti şi a mărturiilor depuse de cei care au asistat la incident, tânărul a fost prezentat în faţa instanţei de judecată de la Tribunalul Botoşani şi arestat preventiv pentru 30 de zile. Măsura a fost luată după ce anchetatorii au stabilit că acesta mai avea la activ şi alte fapte penale. „Cel în cauză era cercetat şi în alte dosare tot pentru infracţiuni la regimul rutier”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia.

Totul s-a întâmplat pe 2 februarie, când tânărul Narcis Gabriel C., în vârstă de 24 de ani, şi victima accidentului au avut o dispută într-un bar din Cătămărăşti Deal. Tânărul a ieşit afară, după care la scurt timp a ieşit şi bărbatul, iar la scurt timp l-a lovit cu maşina. Oamenii din bar au ieşit alertaţi de zgomot, găsind victima inconştientă, într-o baltă de sânge. Rănit grav, bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, iar tânărul a dispărut la volanul autoturismului Nissan, care a fost descoperit ulterior ascuns într-o grădină. Aflând de accident, tatăl tânărului l-a sunat pe telefonul mobil cerându-i să se întoarcă acasă, însă acesta a refuzat spunând că se îndreaptă spre Dorohoi. În iurma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că maşina nu era înmatriculată, avea numere false, iar tânărul nu avea permis de conducere.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 3,40
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...