4 × 2 =

A password will be e-mailed to you.

Un grav accident de circulaţie a avut loc marți după-amiază, pe DN 29D, km 20, între localitățile Silișcani și Drislea. Trei persoane au fost rănite, din care două au ajuns transportate la spital, după o coliziune între două mașini.

Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Botoșaniul de Ștefănești, pe raza comunei Gorbănești, în urma ciocnirii dintre un autoturism și o autoutilitară. La volanul autoutilitarei se afla un șofer de 25 de ani, din Suceava, care nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta și la condițiile de drum, aderenţa fiind afectată de precipitaţiile căzute pe tot parcursul dimineţii, și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, șoferul autoturismului, în vârstă de 38 de ani a fost rănit, dar și copilul acestuia, de doi ani, care se afla într-un scaun special pentru copii. Cei doi au fost preluaţi de două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportaţi la Urgenţe. „Şoferul autoutilitarei acuza un traumatism de pumn stâng. Şoferul din maşina mică era policontuzionat, prezentând traumatisme de umăr şi cot stâng, escoriaţii la rotula stângă şi contuzie la nivelul fosei iliace. Minorul prezenta un traumatism cranian acut şi traumatsim de membru inferior. Ambii au fost stabilizaţi şi transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

La accident au intervenşit mai multe echipaje de pompieri şi de ambulanţă, în timp ce alte echipaje de intervenţie au fost deplasate în marginea oraşului Botoşani.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...