5 × 2 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Comitetul Executiv Judeţean (CExJ) al PSD Botoşani a stabilit ca alegerile de la organizaţia judeţeană să aibă loc duminica viitoare.

În cadrul şedinţei de sâmbătă şi-au anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţena, Doina Federovici – vicepreşedinte PSD pentru Regiunea de Nord-Est şi vicepreşedinte al Senatului, iar actualul ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi pentru funcţia de preşedinte executiv. CExJ şi-a declart susţinerea faţă de cele două candidaturi.

Îmi voi depune candidatura pentru funcţia de preşedinte a organizaţiei judeţene. Îmi doresc să continui munca începută de când am fost aleasă de colegii mei coordonator de campanii electorale în 2014 şi 2016, dar şi ceea ce am realizat din vara anului 2016, de când sunt preşedinte interimar al organizaţiei. Vreau să fac echipă cu toţi colegii mei din PSD Botoşani şi împreună să ne menţinem în primele 10 organizaţii PSD din ţară”, a declarat Doina Federovici.

La rândul său, Marius Budăi susţine că principala prioritate a organizaţiei judeţene a PSD „este de a pune în practică pe plan local toate angajamentele pe care le-am luat la nivel de investiţii”. „Am parcurs toate etapele politice pe care un membru de partid trebuie să le îndeplinească pentru a căpăta experienţă. De fiecare dată am pus înaintea propriilor obiective, interesul oamenilor care m-au ales în oricare dintre funcţiile pe care le-am îndeplinit până în prezent. Îmi doresc să fac echipă în continuare cu doamna senator Doina Federovici şi cu ceilalţi colegi şi să avem consens şi stabilitate în cadrul organizaţiei”, a declarat Marius Budăi.

 

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 2,17
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...