fourteen + 19 =

A password will be e-mailed to you.

Copilul din Botoșani care la 7 ani avea 100 de kilograme a împlinit 18 ani şi are o viaţă şi o greutate normale.

Dacă la 7 ani avea 100 de kilograme, Gabriel a slăbit enorm și arată normal la 18 ani, împliniți recent. Gabriel M., din județul Botoșani, ajungea la spital în 2008, pe vremea când avea 7 ani, după ce mâncase 5 kilograme de jumări la o masă! Riscul de infarct s-a dovedit atunci major pentru copilul a cărui greutate oscila între 97 si 100 de kilograme, așa că medicii l-au internat imediat.

După o perioadă în care a slăbit până la 60 de kilograme, interval în care a stat într-un centru specializat, Gabriel a urmat o dietă strictă și astăzi, după ce a împlinit 18 ani, arată normal pentru un tânăr de vârsta lui. „Va ajunge un copil ca toţi ceilalţi atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic, pentru că îşi doreşte acest lucru şi munceşte pentru asta”, asta spuneau doctorii despre Gabriel imediat după prima internare.

În 2008, Gabriel ajungea la spital în stare gravă după ce mult timp mesele lui constau doar din jumări. Riscul de infarct era foarte mare pentru copilul a cărui greutate ajunsese la 100 de kilograme, aşa că medicii l-au internat imediat. Mutat într-un centru specializat din Botoşani, Gabriel a ajuns în următorii doi ani la o greutate de 56 de kilograme, dar reintegrat în familie s-a pus iaraşi pe mâncat, ajungând rapid la 67 de kilograme. Intrat la regim strict, puştiul a avut parte apoi de mese fără grăsimi şi dulciuri şi de multă mişcare, într-un alt centru, de această dată din Dorohoi.

În prezent, Gabriel muncește în comuna natală din județul Botoșani şi îşi menţine greutatea optimă.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...