1 × 4 =

A password will be e-mailed to you.

Cinci botoşănence au fost nominalizate de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România pentru premiile ce vor fi oferite în cadrul celei de-a VI-a ediţii a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială 2019. Printre acestea se află patru specialiste în domeniul asistenţei sociale şi un politician.

La categoria „Asistentul social din domeniul sănătate/servicii medicale” a fost nominalizată Livia Aioane, pentru Premiul Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi concurează Elena Asiminicesei. De asemenea, au fost nominalizate fostul director al Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani, Felicia Mihai, şi fostul consilier al Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, Lidia Onofrei.

La categoria politicianul anului apare Tamara Ciofu, deputat PSD de Botoşani.

Potrivit regulamentului, în perioada 18-25 februarie 2019, toţi cei nominalizaţi pot fi votaţi accesând site-ul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, direct la secţiunea Vot 2019, la adresa: http://poll.cnasr.ro.

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia a VI-a, va avea loc pe 19 martie, la Ateneul Român, unde vor fi înmânate şi premiile câştigătorilor. Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Gala va fi prezentată de Andreea Marin.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 2,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...