FC Botoşani – Gaz Metan 1-1

0

FINAL. FC Botoşani termină la egalitate cu noroc şi speră în continuare la Play Off.
Min. 83 – Boubacar Fofana de la oaspeti vede cartonașul galben și va fi suspendat pentru meciul următor.

Min. 81 – Schimbări în ambele echipe. David Caiado e înlocuit de Marian Plesca loaspeţi şi Razvan Oaida îl înlocuiește pe Lorand Fulop la Botosani.
Min. 79 – Mihai Roman ia cartonaș galben.

Min. 75 – Schimbare la Botoşani. Buș Laurențiu Cosmin îl înlocuiește pe Cătălin Golofca.
Min. 66 – Arpad Sebastian Mailat îl inlocuiește pe Darius Dumitru Olaru, care pare accidentat, la Gaz Metan.

Min. 63 – În decurs de câteva minute, arbitrul a arătat nu mai puţin de patru cartonaşe galbene. Darius Dumitru Olaru (Gaz Metan) a primit un cartonaș galben și ratează meciul următor, la fel ca şi colegul său de echipă,
Iulian Lucian Cristea. Soiledic şi Dumitraş de la Botoşani au vpzut şi ei cartonaşul galben.

Min. 46 – Start în a doua repriză. FC Botoşani încearcă să îşi apropie calificarea în Play Off.
Min. 45 – Pauză pe Municipal, scorul fiind egal, 1-1.

Min. 41 – GOOOOOOOOOOOOOOOOL BOTOSANI. Fulop restabileşte egalitatea după o pasă magistrală a aceluiaşi Ongenda, prezent pe toate părţile terenului.

Min. 37 – Mediaş deschde scorul împotriva cursului jocului. Portarul echipei noastre iese total greşit la o centrare, trece pe sub minge, iar Iulian Cristea a înscris cu capul din şase metri.

Min. 32 – Gol anulat pentru FC Botoşani. Roman înscrie din interiorul careului după o centrare a lui Ongenda, însă golul este anulat pentru ofsaid.

* FC Botoşani a obţinut prima victorie în Liga 1 împotriva elor de la Mediaş, după ce au câştigat 2-1 în deplasare la aceştia.

Min. 5 – Băieţii lui Liviu Ciubotariu au înceut crispat meciul, miza jocului părând să îşi pună amprenta.

Min. 1 – Start în ceea ce poate fi numit Finala pentru Play Off pentru FC Botoşani. Aflată pe locul 6 la startul acestei penultime runde a sezonului regular al Ligii I, echipa pregătită de Liviu Ciobotariu este la mâna ei pentru a-și păstra locul de play-off în clasament și după această rundă.

+0 -0
se încarcă...