17 + 4 =

A password will be e-mailed to you.

Şedinţa de astăzi a Consiliului Municipal Botoşani a demonstrat, dacă mai era cazul, că între social democraţi şi liberali există o luptă politică acerbă. Aleşii locali s-au contrat aproape la fiecare proiect de pe ordinea de zi şi nu prea au dat de înţeles că în tot acest circ politic mai au timp să se gândească la interesul cetăţenilor prin votul cărora au ajuns în deliberativul local.

Sugestivă pentru atitudinea unor aleşi locali este postarea făcută de consilierul PSD Andreea Buciuc. În timpul şedinţei ea s-a fotografiat şi a postat fotografia pe contul de Facebook, cu explicaţiile „#EchipaPSD, #ŞedinţăCL, Crapă rânza’n PNL-işti”. Postarea a fost apreciată de mai multe persoane, printre care senatorul Doina Federovici şi Dorin Birta, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Gestul junei de la PSD a fost taxat de primarul Cătălin Flutur, pe aceeaşi reţea de socializare. „Această domnișoară are perfectă dreptate! Chiar a crăpat rânza în noi astăzi, în ședința de consiliu, constatând că pesediștii își folosesc majoritatea tot pentru jocuri politicianiste, votând împotriva orașului și a botoșănenilor, doar pentru a-și umfla mușchii și a face mișto între ei pe facebook”, a scris primarul.

După şedinţa de CL, Cătălin Flutur s-a arătat deranjat de atitudinea consilierilor PSD care resping orice proiect care urmăreşte dezvoltarea oraşului, doar pentru a nu-şi atrage primarul capital politic. Potrivit edilului, la poiectele importante „e un blocaj pe faţă”. „Vreau să vă spun că strada Ana Ipătescu va fi reabilitată deoarece acolo locuieşte doamna consilier Buiuc şi atâta tot, nu era prioritate. Şi strada Dimitrie Bolintineanu va fi reabilitată pentru că şi acolo stă cineva. Dacă tot crapă rânza în penelişti, măcar să ştim de ce facem străzile astea. Întotdeauna am spus că altele sunt priorităţile în oraş”, a precizat Cătălin Flutur. Edilul a amintit şi de votul consilierilor social democraţi prin care s-au alocat de la bugetul local 3.300 de lei pentru a se tipări cartea semnată de Laurenţiu Maftei, consilier PSD.

Apreciază calitatea articolului

7 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...