spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTSpectacol emoționant pus în scenă de copiii din sistemul de protecție (Galerie...

Spectacol emoționant pus în scenă de copiii din sistemul de protecție (Galerie foto – video)

Cel mai emoţionant spectacol al începutului de an a avut loc pe 1 Martie pe scena Casei de Cultură a Tineretului.

Copiii şi adolescenţii aflaţi în custodia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) au împărţit „mărtişoare artistice”, sub forma dansului, a cântecului, a scenetelor cu temă primăvăratică, în cadrul de-a VII-a ediţii a Spectacolului „Mărţişoare din suflet pentru suflet”.

Asistenţa, prezentă în număr mare, a aplaudat la scenă deschisă prestaţiile ale copiilor, care au reuşit să aducă primăvara în sufletul celor prezenţi în sală.

Printre cei care au urcat pe scenă au fost copii de la Centrul de zi „Şansa mea”, Centrul de Integrare și Terapie Ocupațională „Lucie Lecomte”, Centrul de Plasament „Prietenia”, Complexul de Apartamente „Cireşarii”, Complexul de case de tip familial „Sf. Mina”, Complexul de servicii pentru copilul aflat în dificultate „Speranţa” Pomârla, Complexul de Apartamente „Amicii”, Complexul de Apartamente „Casa Mea”, Complexul de Apartamente „Floare de Colţ”, Centrul de Plasament „Sf. Nicolae” Truşeşti, copii aflaţi în plasament maternal.

Printre oficialităţile care au răspuns invitaţiei la spectacol au fost prefectul Dan Şlincu, fost director al DGASPC, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Costică Macaleţi şi a vicepreşedintelui CJ Liviu Toma. Aceşti au urmărit spectacolul alături de conducerea instituţiei, Costică Macaleţi şi Liviu Toma împreună cu directoarea Doina Nacu, în timp ce prefectul Dan Şlincu l-a avut companion pe Alexandru Colbu, directorul adjunct al DGASPC.

Zecile de copii din toate centrele DGASPC din judeţ, implicaţi în spectacol, au primit o mână de ajutor din partea artiştilor de la Centrul de Plasament „Hand of Help” – care au deschis spectacolul cu un mic recital simfonic -, a voluntarilor Amfiteatru, a prezentatoarelor, Anamaria şi Larisa, membre a trupei „Atelierul de Teatru”.

La finalul spectacolului, Felicia Mihai, șeful Complexului de servicii comunitare destinate copilului, le-a oferit o surpriză tuturor celor prezenți, invitându-le pe scenă pe „Fetele de la Botoşani” – Iustina, Simona şi Lorena. Acestea au cântat și toți copiii și adolescenții care au avut momente pe scenă au revenit în fața spectatorilor și au dansat cu acestea.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11.7 ° C
11.7 °
11.5 °
85 %
1.3kmh
100 %
joi
11 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...