20 − eighteen =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

În şedinţa de la finele acestei luni, consilieri municipali vor dezbate şi proiectul de hotărâre pentru aprobarea regulamentului vizând vânzarea apartamentelor ANL. Proiectul s-a aflat în consultare  publică până pe 6 martie, însă, potrivit celor precizate de Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului, nu au fost primite amendamente sau propuneri pe marginea acestuia. În aceste condiţii, edilii nu mai trebuie să organizeze o dezbatere publică, urmând ca proiectul să fie direct supus atenţiei aleşilor locali.

Societatea Locativa a primit până la această dată 163 de cereri de cumpărare a apartamentelor ANL. Anul trecut, de la bugetul local au fost asigurate fonduri pentru realizarea cărţilor funciare pentru blocurile ANL de pe Aleea Călugăreni, blocurile O4 şi H4 din zona centrală a oraşului. În bugetul local pe acest an vor fi prinse fonduri pentru continuarea procedurilor preliminare vânzării propriu zise.

Preţul de vânzare este cel stabilit anul trecut, respectiv 1600 de lei metru pătrat arie desfăşurată. Potrivit ultimelor  calcule, preţul la locuinţele ANL pleacă de la 22.000 de euro şi ajunge la aproximativ 50.000 de euro, la apartamentele cu patru camere. Fondurile încasate din vânzarea locuinţelor vor fi virate la ANL, în vederea construirii de noi locuinţe. Municipalitatea botoşăneană are contracte cu 631 de chiriaşi care locuiesc în apartamente ANL.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...