nine − eight =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

În ultima perioadă, polițiștii locali au urmărit respectarea normelor privind ordinea publică şi siguranța rutieră. Astfel, poliţiştii din cadrul Biroului Circulaţie pe Drumurile Publice au intervenit pentru combaterea fenomenului parcării autovehiculelor pe trotuarele adiacente – străzilor Mihail Kogălniceanu, Primăverii, Bulevardului  Mihai Eminescu, dar și în parcările cu plată. Acţiunile s-au soldat cu aplicarea a 50 de sancțiuni, din care 33 de amenzi care au totalizat  7.500 lei.

Verificările au fost făcute şi ca urmare a faptului că, în ultima şedinţă a Consiliului Municipal, consilierul Vasile Chiru a cerut poliţiştilor locali să ia măsuri cu cei care parchează maşinile pe spaţiul verde. Alesul local a dat ca exemplu zona Şcolii Populare de Arte, acolo unde spaţiul verde este distrus de cei care lasă în zonă maşinile. O situaţie similară se înregistrează şi pe strada Bucovina.

De asemenea, poliţiştii locali au acționat și pentru aplicarea prevederilor ordonanţei de urgenţă privind circulaţia pe drumurile publice, fiind aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, din care zece sancțiuni pentru oprirea neregulamentară – în cuantum de 2900 lei și o sancțiune cu amendă în cuantum de 290 lei, pentru circulația pe un sector de drum pe care accesul este interzis.

Apreciază calitatea articolului

8 VOTURI - MEDIE: 1,63
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...