5 × 2 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Parcul de agrement Cornişa devine un punct de atracţie pentru botoşăneni, dar şi pentru turişti din alte zone ale ţării. O demonstrează încasările obţinute până la această dată. „Într-o lună de funcţionare a piscinei interioare s-au încasat 193.968 de lei. La terenurile de sport, de când le-am dat drumul, s-au încasat 24.124 de lei, iar la patinoar au fost 8.044 de persoane, plăţile totalizând 162.123 de lei, în perioada 28 decembrie – începutul lui februarie”, a declarat Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA).

De regulă, cei mai mulţi clienţi ajung în zona de agrement în weekend. „Sunt persoane atât din judeţul Botoşani, cât şi din judeţele vecine. Au fost şi câţiva cetăţeni străini, care au fost în trecere prin Botoşani. Ne bucurăm că încet – încet, intrăm în circuitul turistic”, a concluzionat Eugen Ţurcanu.

Oficialul a adăugat că plăţile făcute de cei care au ajuns la Cornişa acoperă facturile la utilităţi. La energia electrică factura lunară este de aproximativ 50.000 de lei, iar cea la energia termică ajunge la  aproximativ 45.000 de lei. „La apă sunt facturi rezonabile. Aşa cum am mai spus, principalii beneficiari ai deschiderii Parcului Cornişa sunt Modern Calor şi societăţile care vând energie electrică”, a mai spus Eugen Ţurcanu.

Marea deschidere a zonei de agrement Cornişa va avea loc în luna mai, când va fi organizat un spectacol la care vor participa artişti internaţionali şi naţionali.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...